Minusta

Hei!

Olen 24-vuotias sertifioitu Physio Trainer (Personal Trainer) ja fysioterapeutti. Toimin pääsääntöisesti Raaseporissa Nordcenter Gymillä, Alexia Fitness Clubilla sekä Gym1, sekä Turussa Studio Onella. Kymmenen vuoden yleisurheilutaustalla painottuen pääasiassa hyppylajeihin hyödynnän yleisurheiluharrastustani  inspiraationlähteenä ja sovellan sen parhaita harjoitusmuotoja- sekä mahdollisuuksia  parhaalla mahdollisella tavalla myös asiakkaillani.

Riippumatta siitä jos olet aikasemmin harjoitellut tavoitteellisesti tai jos olet kokemattomampi harjoittelussa, olet tervetullut harjoittelemaan kanssani. Minulla on tuhansien tuntien kokemusta sekä nuorten että iäkkäimpien harjoittelusta. Lisäksi tarjoan yleistä fysiikkavalmennusta urheilijoille sekä urheiluseuroille. Vedän myös monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä. Palvelen sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Valmennuksen lisäksi tarjoan ravitsemuspalveluita ja luennoin.

Valmentajana olen energinen ja kunnianhimoinen, samalla ollessani kannustava. Löydän jokaisesta päivästä – myös niistä huonoimmista – ilon aiheet, ja lähdet valmennuksestani aina hymy huulilla. Ota yhteyttä jo tänään, niin aloitetaan matka kohti uutta, paranneltua versiota itsestäsi!