Minusta

Moikka!

Olen Ida Gustafsson, 25-vuotias sertifioitu Physio Trainer (FIHF Personal Trainer), 2016 fysioterapeutti (AMK, 2017) sekä ravintovalmentaja (Trainer4You, 2020). Toimin valmentajana pääsääntöisesti Raaseporissa Nordcenter Gymillä, Alexia Fitness Clubilla sekä Gym1, sekä Turussa Studio Onella. Kymmenen vuoden yleisurheilutaustalla painottuen pääasiassa hyppylajeihin hyödynnän yleisurheiluharrastustaani inspiraation-lähteenä, ja sovellan sen parhaita harjoitusmuotoja- sekä mahdollisuuksia  parhaalla mahdollisella tavalla myös asiakkaillani.

Riippumatta siitä jos olet aikasemmin harjoitellut tavoitteellisesti tai jos olet uusi kuntosalilla, olet tervetullut harjoittelemaan kanssani. Minulla on tuhansien tuntien kokemusta sekä työikäisten, eritysiryhmien, nuorten että iäkkäimpien harjoittelusta. Lisäksi tarjoan yleistä fysiikkavalmennusta urheilijoille sekä urheiluseuroille. Vedän myös monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä. Palvelen sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.

Valmentajana olen energinen ja kunnianhimoinen, samalla ollessani kannustava. Löydän jokaisesta päivästä – myös niistä huonoimmista – ilon aiheet, ja lähdet valmennuksestani aina hymy huulilla. Erikoisosaamiseni on toiminnallinen kuntosaliharjoittelu, fysiikkavalmennus urheilun tukemiseksi sekä elämäntapamuutokset. Ota yhteyttä jo tänään, niin aloitetaan matka kohti uutta, paranneltua versiota itsestäsi!