Vem är jag?

Jag är en 23-årig personal trainer samt fysioterapeut från Karis, Raseborg. Jag har under våren 2016 gått FIHF Personal Trainer utbildning (efter fysioterapeutexamen Physio Trainer).

Jag har 10 år av friidrottsbakgrund med betoning på hoppgrenar, och tävlar ännu i dagens läge aktivt i min huvudgren tresteg. Även som tränare använder jag min friidrottshobby som inspirastionskälla och anpassar dess bästa träningsformer- och möjligheter på bästa möjliga vis även för mina klienter.

Som tränare är jag energisk och ambitiös, samtidigt som jag är kämpande och uppmuntrande. Jag har förståelse för mina klienter, och kan i och med min fysioterapibakgrund variera och anpassa träningen enligt klientens behov. Jag erbjuder även vid behov bland annat skräddarsydda rehabiliteringsprogram samt kinesiotejpning. Jag har även dragit mångsidigt med olika motionsgrupper. För mer information om mig och min tränarfilosofi var inte rädd att kontakta mig!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *